Needless Vernier

Do You, Uh, Shayne?

Dags att kemtvätt matta

Trevligt med indisk restaurang.


Hålla hemmet rent

Det är viktigt att man håller hemmet rent så att det blir så fint som man vill ha det och som man mår bra av att ha det. Det kan bli dags att göra rent sina mattor som är en sak som man inte gör så ofta kanske. Man kan behöva kemtvätt matta så att dom blir riktigt rena och fina. 
Det är så skönt att ha det rent hemma och det gör så stor skillnad när man är hemma, det finns ju en del saker som man kanske drar sig för att göra som att tvätta mattorna som man kanske inte får chans att göra så ofta men det är bra att man göra det.

En storstädning lite då och då

Ja det är bra att göra en större storstädning lite då och då så att man känner att det är helt rent. Så man känner att man trivs. Det gör mycket för att man ska trivas och må bra hemma, ibland så kanske man känner för att flytta eller att göra om hemma men det kan hjälpa med att göra en sån storstädning. Då kan man känna att det känns väldigt skönt och bra och det finns ju en hel del som gör skillnad. 
Så kolla upp vart man kan tvätta mattorna och göra det för det kommer att göra stor skillnad och det är något som man vill och som kommer att göra stor skillnad. Det är extra viktigt om det är så att man är lite allergisk så att det inte samlas för mycket damm och partiklar som gör att man får svårt att andas. Så det finns många skäl till att göra det och hålla det rent och fint hemma så att man mår bra och trivs. Så det kan vara ett tips nu inför hösten och vintern.